65 Slow Cooking,
l'art de cuinar lentament
Especialistes en cuina a baixa temperatura
Beneficis de la cuina a baixa temperatura
- Els canvis soferts en els aliments per la temperatura són menors
- Respecte millor l'aliment i el gust original
- Crea aliments amb sensació de frescor i carns uniformement al punt
- Crea aliments més respectuosos amb els aspectes nutricionals
Beneficis de la cuina al buit
- Preserva les qualitats organolèptiques dels aliments
- Respecte el gust original del producte
- Aconsegueix una cocció més homogènia i conserva els sucs en els aliments
- Conserva els aliments, ja que evita l'oxidació i el creixement de microorganismes aerobis
- Les nostres bosses individuals
- Els nostres pits de pollastre al buit cuinats a baixa temperatura. La solució més còmoda per a totes les ocasiones, punxar, escalfar i consumir. La manera més fàcil i saborosa de gaudir d'un pit de pollastre. Disponibles en diferents sabors: al natural, amb herbes provençals, amb salsa teriyaki, al curri, …
- Les nostres safates combinades
- Les nostres safates combinades, la manera més sana i equilibrada de gaudir d'un menjar complet basat en un pit de pollastre saborosíssim i un acompanyament perfecte. Disponible en moltes combinacions: Pit de pollastre al natural + arròs blanc, Pit de pollastre al natural + verdures al vapor, Pit de pollastre amb herbes provençals + verdures al vapor. Pit de pollastre amb teriyaki + verdures saltejades, Pit de pollastre amb curri + arròs basmati. …