65SlowCooking,
l'art de cuinar lentament

Especialistes en cuina a baixa temperatura

Pollastre al teriyaki

Beneficis de la cuina a baixa temperatura

  • Els canvis soferts en els aliments per la temperatura són menors
  • Respecte millor l'aliment i el gust original
  • Crea aliments amb sensació de frescor i carns uniformement al punt
  • Crea aliments més respectuosos amb els aspectes nutricionals

Beneficis de la cuina al buit

  • Preserva les qualitats organolèptiques dels aliments
  • Respecte el gust original del producte
  • Aconsegueix una cocció més homogènia i conserva els sucs en els aliments
  • Conserva els aliments, ja que evita l'oxidació i el creixement de microorganismes aerobis
Les nostres bosses individuals
Els nostres pits de pollastre al buit cuinats a baixa temperatura. La solució més còmoda per a totes les ocasiones, punxar, escalfar i consumir. La manera més fàcil i saborosa de gaudir d'un pit de pollastre. Disponibles en diferents sabors: al natural, amb herbes provençals, amb salsa teriyaki, al curri, …

Bossa de producte individual

Les nostres safates combinades
Les nostres safates combinades, la manera més sana i equilibrada de gaudir d'un menjar complet basat en un pit de pollastre saborosíssim i un acompanyament perfecte. Disponible en moltes combinacions: Pit de pollastre al natural + arròs blanc, Pit de pollastre al natural + verdures al vapor, Pit de pollastre amb herbes provençals + verdures al vapor. Pit de pollastre amb teriyaki + verdures saltejades, Pit de pollastre amb curri + arròs basmati. …

Safata de producte combinat